بصراحه انا قلت اعمل حاجه غريبه ف المنتدى
حاجه يمكن مين عالم تستفاد منها ف المستقبل
هوه بقى الموضع باين من عنوانه
هنخصص الموضوع دا للاكل
يعنى لو اى حد عنده اكله لذيذه كده
ممكن يدخل ويقول لنا ازاى هيه بتتعمل
من غيرما حد يتريأ يعنى
مين عالم يمكن ف يوم من الايام لما البنات تتجوز يعنى
وراجعه من شغلك ومش عارفه تطبخى ايه
تروحى داخله ع الموضع دا وتختارى اى طبخه
على السريع وتعمليها
والبشمهندسين بقى ..
المدام بتاعته محتاره تطبخ ايه
يقوم هوه رايح داخل ع المنتدى وجايب لها الطبخه بتاعته
انا هحط الموضوع
ومش عايزه حد من الولاد يدخل ويقول ...ما هوه دا اخرتكم البيت والطبيخ ..والكلام الفاضى دا
خالى بالكم مسيرك ف يوم تتزنق وتسافر وتقعد لوحدك ...ولا هتلاقى لا ماما ولا طنط عشان يطبخو لك ..
فالموضوع مفيد للبنات والولاد برده
ولو فيه برده ولد عنده اكله نيو وعارف بتتعمل ازاى
يبقى يدخل ويقول عليها
انا بقى هبدا الموضوع
بالـبـيـتـزا
ديه بقى
المقادير</FONT>
العجينة: | |
3 كوب دقيق | |
3 ملاعق زيت ذرة | |
ملعقة صغيرة سكر | |
نصف ملعقة صغيرة ملح | |
خميرة | |
بيضتين | |
ماء للعجن | |
الصلصة: | |
4 حبات طماطم صغيرة | |
ربع كيلو لحم مفروم | |
بهارات مشكلة | |
ملح | |
بصلة | |
التزيين: | |
3 حبات طماطم صغيرة | |
2 فلفل | |
زيتون مخلل | |
جبنة موزاريلا | |
سجق مقطع دوائر (حسب الرغبة) | |
الطريقة | |
توضع مقادير العجينة في إناء عميق ويضاف الماء حتى تتكون عجينة متامسكة وتترك لمدة 30 دقيقة حتى تخمر. | .1 |
تفرم البصلة وتوضع على النار مع التقليب حتى تحمر ثم تفرم الطماطم وتوضع على البصل ثم يوضع اللحم المفروم والملح والبهارات ويترك على النار حتى ينضج اللحم. | .2 |
تفرد العجينة في صينية مناسبة بعد وضع القليل من الزيت فيها ثم تغطى بالصلصة. | .3 |
توضع الجبنة الموزاريلا ثم توضع عليها الطماطم والفلفل والزيتون المقطع وبعد ذللك توضع في الفرن وبالهناء والشفاء والبيتزا ديه بقى من وصف مامتى وطبعا رودى مجربه طعمها وكتكوته وميمى برده داقوها من ايد مامتى يارب يا رب الموضوع يعجبكم زى ما طعم البيتزا كان عاجب اصحابى اللى داقوها |